Kontaktuppgifter: christian.e(a)aland.net or pekkmanbaits(a)live.com

fredag 29 april 2016

snart trollingtime!

Lite omlackat, Ismo Mag.

Laxtrollingsäsongen närmar sig här vid Åland, om ngn vecka är de där laxarna förhoppningsvis här, gärna många, och hungriga, så ev ngn behagar bita på det som erbjuds.
Imorgon blir det troligtvis sjösättning av Tom´s båt , så han får påbörja inkörningen av maskin som han bytt till detta år. Samtidigt blir det att kontrollera att övrigt fungerar, tex roderlägesgivaren till autopiloten som även den är nyinstallerad för säsongen.

Annars är väl det mesta klart, löjtackel knyts lite nu och då , lite skedar lackas om inför säsongen, i alla möjliga varianter och kombinationer.

Till trollingträff Åland droppar anmälningarna in och det är intressanta namn på listan, både från Finland och Sverige. Inte så många anmälda än, men det droppar in fler hela tiden, och många anmäler sig ofta sent, snart stiger priset då "boka tidigt" rabatten försvinner, så in och boka Er plats.
Extra kul med flera lag anmälda från Svenska sidan, både okända och välbekanta namn på listan redan, vet också att fler är på ingång, som ej anmält sig än.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar