Kontaktuppgifter: christian.e(a)aland.net or pekkmanbaits(a)live.com

onsdag 8 november 2017

det rullar på , kanske bättre än vanligt..?!

gädda 5 kg +

Yepp, det blev lite gäddfiske i helgen, eller rättare sagt på söndagen,  med Mikko och Lukas hakade på. Det var gäddtrolling på agendan, det var ett bra tag sen sist. Börjar lovande med en skaplig gädda , 5 + nånting som Lukas får drilla in. Sen kommer det gäddor lite här och där och nu och då. Några gäddor kring 5 kilosstrecket och just där under, samt ngn spila, så rätt bra medelvikt och många gäddor i fin kondition. Samtliga gäddor krokades av i vattnet vid båtkanten och ngn enstaka lyftes för en snabb bild.

Lördagen gick till målning av sista lagret epoxy, så nu är det äntligen gjort. Nu åker båten in i värmen om den inte redan är inknuffad. Mycket planering är gjord , nu återstår bara att få allt genomfört och klart. Vilken variant av lösning på styrningen vi skall göra... kanske , kanske har fått en lösning, väldigt "turlig"sådan om man ser till priset, om det blir som vi hoppas....Vi råkade komma över volvos originaladaptrar till drevet i Tyskland, till ett bra pris, så vi hoppas att delarna är på väg vilken dag som helst och att det är rätt grejer...Isåfall är det bara att fästa delarna i drevet och montera hydralkolven så är den saken "löst" på ett bra sätt. Hoppas bara att det inte är för bra för att vara sant, då vi hittade dessa äckligt dyra originaldelar för typ inga pengar alls...

Som nämnts tidigare kommer vi utrusta båten med marinelektronik från Garmin och de grejerna ramlade in häromdagen, så nu ligger lite spännande lådor och bara väntar på att bli uppackade och få innehållet monterat i båten.  Mer om det senare då vi börjar montera de prylarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar