Kontaktuppgifter: christian.e(a)aland.net or pekkmanbaits(a)live.com

torsdag 23 november 2017

Meckar o står i...

Panther kicker bracket, MarineTech

Nya skutan är inomhus nu, och delarna från Tyskland jag råkade ha tur komma över till styrningen  var rätt grejer, för 60 euro inklusive frakt och intullning var grejerna hemma, istället för en bit över 1000 euro som originalpriset är..Tyskarna hade nog haft volvooriginalasken flera år på hyllan och kanske inte hade koll, nå hur som, vi är nöjda. 
Servostyrningen mm är nu efter lite stånkande bortmonterad, turbo och lite annat satt ivägen så det var lite grejer att plocka bort för att komma åt. Nu kommer hydralstyrning monteras som via ventil kommer synkas med hydrasltyrningen till trollingmotorn. Så drevet kommer även agera roder då Mercurykickern driver och styr vid trollingen, så är tanken. Till detta blev det en 2 liters pump från Garmin som sköter oljetrycker i slangarna då autopiloten har makten, vilket är mest hela tiden då man är ute på trolling. 
Fästet till badbryggan för mercuryn kom hem från USA idag,  det var rätt grejer och såg bra ut, dimensionerat för ca max 20 hk fyrtaktare. Så lite bitar börja falla på plats. Fortsättning följer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar