Kontaktuppgifter: christian.e(a)aland.net or pekkmanbaits(a)live.com

söndag 17 december 2017

Båtfix

Blivit några kvällar mm vid båten sista tiden. Det går stadigt framåt med punkterna på attgöralistan. Varmvattenuttag till gångvärmen är installerat och slangarna dragna till defrostern. Varmluftslangarna är även på plats, två utblås till framrutan och ett in i förpiken vid behov.

Mer grejer ligger och väntar på montering, det blir två identiska obalanserade hydralkolvar från ultraflex till styrningen, en till drevet och en till lillsnurran. Bytet till dessa kolvar ledde till extra balanseringskit till garmins autopilotpump, men det kom snabbt hem och ligger och väntar det med. För synkning och på och avstängning av styrning till lillsnurran har vi en tie bar valve från seastar som skall installeras 
bakom en ny lucka vi kapat upp i aktern.

Även lite annat småfix pågår, bla tillverkning av instrumentpanel för att täcka gamla hål och förebereda för ny elektronik. Det blir 2 nya skärmar från Garmin, en 7410xsv och en 7410, i Garmins nätverk väljer man sedan fritt enligt önskemål vad som skall visas på vilken skärm osv. 

Vi nöter vidare, snart lite målning igen, bottenfärgen ska på snart, före det skall  lite fläckar under bockarna fyllas i med epoxy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar