Kontaktuppgifter: christian.e(a)aland.net or pekkmanbaits(a)live.com

fredag 8 april 2016

Trollingträff Åland 2016

Trollingträff Åland 2016 



Det är med trevliga minnen vi tittar tillbaka på Trollingträff Åland 2015, inte bara för att vi i Team Lucky Strike lyckades vinna hela tävlingen utan ifjol samlades äntligen tävlingen i en hamn, men en invägningsplats, i Käringsund , Eckerö, på västra sidan av Åland. Något som många efterfrågat. Käringsund ligger lugnt och skyddat och med precis allt man behöver, brygga, bastu, bränsle, pub, pizzeria. mm mm .

Ifjol var första året Käringsund stod som arrangör och de frågade efteråt efter tips och råd och förbättringsområden inför nästa tävling 2016, för det önskar göra detta till en populär och trevlig trollingtävling för alla. Nytt för i år är nationskamp, gemensamt morgonmöte, med efterföljande gemensam avgång/start från käringsund. mm mm.

Funderar ni på att delta i tävlingen är det bara att boka in datumet och anmäla er. Det finns bra prispressade erbjudanden med Eckerölinjen ifall man väljer att komma med trailerekipage från Sverige. Vill man är det heller inget problem att ta sjövägen över, tex från Grisslehamn med omnejd.
Är redan lite "nya" svenska team anmälda som vi inte sett i deltagarlistan tidigare, dock inte okända på trollingvattnena söder och väster om Åland. Från finska sidan finns tex. redan trogne deltagaren Ville Ohra anmäld med Big Fish Team.

Trollingträff Åland finns även på facebook, och även på :


Trollingträff Åland 2016


anmälningarna börjar trilla in och ni hittar anmälda lag här:


Anmälda lag 2016






                                                     

Klicka! 


1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera